The whole collection of no download RTG slots are reviewed on http://www.rtgslots.org .

Magamról


Ez az oldal olyan célból jött létre, hogy megosszam veletek munkáim és hobbym. A legnagyobb szerencsém, hogy ez nem két különböző dolog. :)

Fő érdeklődési köröm az informatika és a zene. Közel 25 éve kezdtem el számítógépekkel foglalkozni, hardware-esen javítani, bővíteni. Software-es ismereteimet még DOS alapon kezdtem, majd szép lassan megismerkedtem az első Windows verziókkal. Mac gépek is ugyanígy felkeltették kíváncsiságom. Jelenleg kuriózumként van egy kisebb Mac gépem, és egy eredeti IMB XT5160-as matuzsálemi gépem. Erről annyit érdemes tudni, hogy minden alkatrészében teljesen eredeti IBM, tökéletesen működik, esztétikailag nagyon szép állapotban van. Érdekessége, hogy 10 Mb-os bad-sector mentes MFM-es winchester van benne , és egy 360 Kb-os floppy drive.

Nemrég kezdtem el website-okat készíteni, és igyekszem barátaimat megörvendeztetni saját, személyre szabott weboldallal. Ezeket megtekintheted a “Referenciák” link alatt.
A weblap készítés komoly feladat, különösen ha igényes oldalt szeretnénk. Hogy pontosan milyen szempontokat érdemes figyelembe venni egy website készítésnél? Pl.: milyen típusú oldalt szeretnénk, hogy érdemes felépíteni, keresőkbe megfelelően optimalizálni ……….. sok-sok szempont alapján kell dönteni.

A zenével 30 éve kerültem először közeli kapcsolatba. Először zeneiskolában hegedülni tanultam, majd tangóharmónikázni. Később – tovább folytatva zenei tanulmányaim – beiratkoztam dob szakra. Jó “viszonyban” vagyok még a gitárral és saxophonnal is, fél éve elkezdtem trombitálni tanulni. Minél több hangszert tud valaki megszólaltani, annál gazdagabb. Ahány hangszer, annyi ember!

Több különböző műfajt volt szerencsém kipróbálni, megismerni. A Városi Fúvósszenekarban kezdtem dobolni, majd gimnazista koromban megalakítottuk első zenekarunkat. Ebben az időben természetesen kemény rock zenét “kellett” játszani. :) Pár hasonlóban is előfordultam, besegítettem, majd stílust váltottam. Már érettebb fejjel összeállt következő komolyabb csapatunk, melyben kizárólag a dallamos, Shadows-stílus szerepelt. 1 év szünet után felkértek lakodalmas zenekarban játszani. Ezt éveken keresztül csináltam, és csak az érti meg ennek a szépségét, aki szintén kipróbálta az egész éjszakás zenélést, szórakoztatást. Évekig doboltam egy Blaskapelle zenekarban. Jelenleg egy populárisabb műfajt játszó együttes dobosa ként rendszeresen fellépünk, valamint duó formációban egy csodálatos énekes hölgyet gitáron kísérek. A maradék időmben – ami szinten már nincs is – számítógépen zenét komponálok.

Hozzászólások